Wij zijn Hoorbegrip

Ik ben Erik Lodewijk
Voor ik 20 jaar geleden audicien werd, had ik ruim 10 jaar als logopedist in het onderwijs gewerkt. Het analytisch werken dat je je als therapeut eigen maakt, heb ik in het vak van audicien mee genomen. Goed horen is meer dan alleen een hoortoestel op/in het oor doen. Omdat mijn vorige werkplekken mij niet de mogelijkheid boden om betrokken, eerlijk en open de klanten te helpen en dit door mijn klanten wel gewaardeerd werd, ben ik Hoorbegrip Haarlemmermeer gestart.
Naast mijn werk heb ik nóg een leuke en uiterst belangrijke taak: ik ben vader van een zoon en een dochter.

 

 

Mijn naam is Herma Minnaard. In 2001 startte mijn kennismaking met de "Hoorbranche"; vóór die tijd was het voor mij een totaal onbekend vakgebied.
Ik bemerkte dat het aanmeten van hoortoestellen veel meer betekent dan alleen het leveren van toestellen. Door het dragen van hoortoestellen kunnen mensen beter verstaan, waardoor communiceren weer gemakkelijker wordt en zij actief kunnen blijven meedoen in hun dagelijkse activiteiten. Kortom, hoortoestellen dragen bij aan kwaliteit van leven.
Dit besef heeft mij enthousiast gemaakt om de audicienopleiding te volgen en sinds 2006 ben ik dan ook als vakbekwaam audicien werkzaam. Ik vind het fijn dat ik vanaf september 2013 deel uit maak van het team Hoorbegrip Haarlemmermeer, omdat bij Hoorbegrip kwaliteit en hoogstaande service zeer vanzelf sprekende begrippen zijn.
Na een zorgvuldige intake geef ik u een persoonlijk advies voor de beste hooroplossing. Vervolgens ervaart en beoordeelt uzelf wat de toestellen u te bieden hebben en verfijnen we de instelling op uw aangeven. Op deze manier bereiken we voor u de best haalbare oplossing.
Ik nodig u uit om eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies. Graag tot ziens.
Herma Minnaard

Jeanette_nieuwe_foto_02_04

Hallo Haarlemmermeer, ik ben Jeannette, geboren in Amsterdam en nu woonachtig in Hoofddorp.
Ik ben mijn carriére op mijn 16de begonnen als kapster. Na de geboorte van mijn 2 kinderen werkte ik als administratief medewerkster maar miste heel erg het contact met mensen. Ik heb toen een paar jaar in de thuiszorg gewerkt. Toen kwam Hoorbegrip om de hoek. Erik wilde personeel en mijn man een gehoorapparaat en zo is het gekomen.
Sinds mei 2012 is de balie mijn werkterrein en werk ik daar met veel plezier . Ik heb vele cliënten gelukkig de deur uit zien gaan en weet als geen ander hoe belangrijk goed horen voor de klant, de partner en de omgeving is.
Ik hoop u snel te woord te staan aan de balie.

Ik ben Bart Algera, Audicien bij Hoorbegrip, getrouwd en vader van 2 kinderen. Sinds maart 2019 werkzaam bij Hoorbegrip. Hiervoor was ik werkzaam bij een van de grotere ketens. Alweer ruim 10 werkzaam in het audicien vak. Ik ben in het vak terecht gekomen doordat ik altijd al interesse had in geluid en muziek. Daar ook Audio Engineering voor gestudeerd, maar daar was een baan lastiger te vinden. Je bent nou eenmaal niet zomaar de geluidsman van Paradiso. In deze baan vind ik een mooie combinatie van techniek, geluid, leuk contact met mensen en werken met de nieuwste techniek die beschikbaar is en daar dus mensen steeds beter mee kunnen helpen.
 
Hiervoor meerdere jaren werkzaam geweest in muziekwinkels, in de tijd dat de Compact Disc zijn hoogtij dagen beleefde. Een erg leuke tijd, maar ook zo goed als beëindigd, zoals we nu weten. In mijn huidige leven nog steeds een levendige hobby, door te zoeken op beurzen, via Internet e.d. om de gaten in mijn collectie op te vullen. Ook bezig met DJ’en met cd’s en USB-stick op bruiloften, partijen en op Internet mix sites vindbaar. Andere hobby’s zijn radio maken bij Regionale Omroep Haarlem 105, vliegeren, improvisatie theater, tuinieren en ik ben een vogelaar.

Bart foto web